Valkla IKO viimane päev

Eelmine õhtu õppisime Üllari ja Margusega teooriat kella 1 öösel. Hommikul pea paks ja räige väsimus. Täna hommikul siis kell 9 teooria exam ja seejärel praktiline exam vees õpilastega. Teooria saime kenasti koostöös Marguse ja Üllariga tehtud ja enne praktilist osa saime 30 min vees sulistada. Harjutasin ikka hp ja läheb aina paremaks. Mõned f-16 ja kiteloop hangtimes. Rohkem khjuks möllata ei lastud. OLin Margusega paaris veepraktikal ja meie ülesandeks oli õpetada 2 õpilasele: bodydragi vees, lohe turvasüsteeme, podydragis ülestuult liimine ja seejärel juba harjutused laua peale saamiseks. Saime kenasti hakkama nagu ikka:) Õhtuks tiesti laip,kuid ÜLI ÕNNELIK, kuna IKO treeneri sertifikaat käes läbi raske töö. Meie tiimist on nüüd 3 inimesele IKO sert: Margus, Ristok ja Yllar. Samas olid kõik tublid ja kõik 8 alustajat jõudsid võiduka lõpuni. Lisaks 8 algajale tegid veel Tarmo ja Martti IKO suve praktilist osa, kuna teooria oli neil talvel tehtud. Ka nemad said kenasti läbi. Õhtul väike praasinik ja bonboni sünnipäev:)

Comments are closed.