Kakumäe puhangud

Peale tööd kohale jõudes meie meestest peal Kesa, Juta ja Yllar. Hmmm tuult oli ikka palju 13-18 m/s ja pagid ikka megad. Lohesid õhus vaadates oli näha, et rapsimist ikka jätkus. 7 m2 type9 olid nõrga tuule setingud ja rebis kui pöörane. Lukk lahti lohel ja voliinid ühe nõksu lühemaks ja sobis nagu t… p…..  ;) Lääne tuul Kakumäe lahe korralikult veega täitunud ja ees  korralik fläti ala, kuid ikka liiga madal ja sõita raske. Täna oli plaanis muidu veekooolitus, mis siis tugeva tuule tõttu edasi lükkus:) Unhooki täna siis ei, kuid kiteloope hookis sobisid täna kenasti. Hmmm muidugi viimane loop oli saatanast. Kõige kõrgemas punktis loopi tehes pakkis lohe ja tegi väga jubedat häält. Õnneks ei kukkunud lohe vette ja lõpetas väikse viivitusega ringi. MIna tulin muidugi kravitatsiooni jõul alla, et et et lõi noh hinge kinni ja kiivri silme ette ;) Otsa tegi eemal 4 kodanikule koolitust, mis õnnestus valatult nagu ikka…iciciciciciciiii. Hiljem olid ka Rain ja Surphy õpilastega vees. 2 tundi kirjas ja meeeeeeel rõõõmus.

Hmmm see Pärnu öine surf oli müstika muidugi;) Väljas oli pime juuuu ja mina kaaaaaaa

2 thoughts on “Kakumäe puhangud