Laulasmaa flätt, Obsession 2009, 9m2

Täiesti uskumatu fläti koht on see laulasmaa praegu, kuna veetase on meeletult madal. Mina pole veel sellist pilti näinud, et ükski aasta nii vähe vett meres on:) Ühesõnaga meie tiimi vennad ainult kohal. Eemal laulasmaa spa ja klooga juures oli liikumist näha ja vahepeal sai isegi kiigatud spa poole, kuid meie koht ikka üle prahi.  Täna olid ideaaaaaal tingimused freestyle harrastamiseks. Kuna lohet eile proovitud ei saanud, siis oli täna eriline kiht peal. Algul tundus, et mina küll sõita ei saa, kuna Yllar 12 m2 vaevalt liikus. Hmmmm uus Obsession 9m2 on niiii mega kõva lohe, et paremat ei oskagi tahta. Panin enda type9 poomi külge ja veits setingute muutmist ja lohe toimis. Tuult oli vast 6-9 m/s, kuid 9 ruutu vedas nagu loom. Uus lohe tõstab siga hästi ja vähe sellest, hmmmm kannab veel paremini. Samas unhookis on väga soft, et parim relv freestyle-ks. Pealegi on lohe välimus nagu rrd-le kombeks väga kena.  Suutsin oma parema õla ära rebestada ja hp harjutamisest ei tulnud midagi välja. 3 hüpet tegin, millest 1  maandusin. Unhook kiteloop tuleb uue lohega ikka mega kõrgelt:D Sellist pilti on raske uskuda, aga kõik vennad arenesid nii kiiresti. Mõni mees ei suuda aastaga nii palju õppida kui täna Yllar, Raavo ja Juta suutsid. Arpol õnnestus kõva promillist loetud minutitega lahti saada——USKUMATU MEES…eehhheeeeee Kokku 5 tundi rannas olemist. Võin julgelt väita, et see oli minu elus üks parimaid surfipäevi..super.

Comments are closed.