Kitecamp infoleht

Kuna kitecamp on uus üritus ja kõigil on palju küsimusi, siis kirjutan mõningatele küsimustele vastused:

1. Kas piletiraha ja ööbimistasud, mis on avaldatud webis kehtivad kogu laagri kohta - Vastus jah

2. Kas laagrisse saab registreeruda ainult webis või on võimalik regada ka kohapeal – Vastus loomulikult on laagrise võimalik end registreerida kohapela. Üldtoitlustusest saavad osa võtta need laagri külastajad, kes on end registreerunud enne 29. juulit 2008, kuid hilisemad registreerujad saavad süüa osta kohalikust puhkekeskuse baarist.

3. Kes kamamüüjatest tulevad - Hetkel on end registreerinud Liquid Force, Flexifoil, Extreme sport (Cabrinha, Airush), FAN Surf (RRD), Kitezone (Ozone).  Suusõnaliselt on lubanud tulla Hawaii ja Best, kuid list täieneb veel

4. Mis seal toimub- Kitekoolitsed algajatele, trikikoolitused, mõlemal õhtul on bänd ja discot teeb Red-Bull-i discobuss. Kama renti ja tasulisi edasimüüjate koolitusi saab tellida kamamüüjate boksidest. Alkoga varustab Tridens AS

4 thoughts on “Kitecamp infoleht