Pärnu Kullipesa 12m/sek.

2007 a. SalmistuTelefoni kõne. Oll. Kima pärnu, meil päikseline torm. OK. Suund pärnu. Peale lõunat kohal. Type9 7m2 üles ja merele. Siis see õnnetu minut tuli. Suutsin esimese triibuga lainesse kinni sõita, et järjekordselt 2 ribi nikastatud. Mõra tõenäoliselt. Võtsin suht külmavereliselt seda kuna surfi aastate jooksul on mul seda juhtunud 2 korda. Ega jah 95 kg läbi laine täis veos annab vedada.:) Hambad ristis sõitsin veel 2h. Tõsiselt need olid valusad 2h. Aga sõidu nälg oli suurem. Tuleb meelde kui ma sõitsion eelmine aasta veriste jalgade ja kätega Laulasmaal 2.5h. Jälle see nälg oli suurem. Hiljem traumapunktis vaadati mind kui mitte inimest. Kes nägi see teab:)))))))

Tänane öö oli valus. Alati hakkab ju hiljem valutama. Aga nüüd hoian end ja ootan nädalavahetust, et minna Lätti omadele kaasa elama. Päikest ja tuult.

2 thoughts on “Pärnu Kullipesa 12m/sek.