Katariina suplusrand

Täna kole sügisilm koos vihmaga. Teade tuli, et Salmistul pole tuult ja sammud Katariina beach-le. Puhus julgelt üle 10 m/s. Hmmm õhu temp vähe üle 10 kraadi. Besti mehed otsustasid mitte peale minna ja jälgisid tegevust autost:) Minu 9 m2 Obsession oli täna liiast ja hüpata suht raske. Hangtime tulid kõrgelt, kuid maandumised algul ikka krässidega. Ühe kiteloopi suutsin ikka nii visata, et ise olin 5 m kõrgusel ja lohe istus vees;) Hiljem tuul langes ja kindlust tuli loope tehes. 2 tundi kirjas ja lõpuks käed ikka täiesti läbi ja valusad. Üllatav oli see, et sellise koera ilmaga oli kohal ilge rahvas. Kalda pealne oli paksult autosid täis. Weekendil on Jurmalasse IRON MAN LV võistlusele plaan minna. Mina plaanin osaleda kiteloop ja hangtime võistlusel. Kohal maailma kuulus kiteloop mees Ruben Lenten. Loodame, et tuult lubab. Inf: http://jam.lv/lv/?page_id=51

3 thoughts on “Katariina suplusrand