Saaremaa luks

Sai siis ndv saaremaal merepäevi külastatud ja pühapäev veedetud kvaliteetaega Sõrves. Sättisin end kella 12-ks Sõrve. Enne tegin kõne sõbrale kelle emal on ligipääs Sõrve ilmajaama andmetele kohapeal. Sealt sain kinitust, et tuul 8m/s ja tõuseb. Sellist infot on eriti luks saada:) Jõudsin kohale ja ei pidanud pettuma. Rigasin asjad üles ja merele. Tunni jooksul jõudis veel terve hulk rahvast juurde ja vahepeal lugesin mingi 6-7 laudurit ja 2 lohet kokku. Kui päike mõne aja pärast välja tuli, siis läks raskeks, kuna vesi oli mingi 24 kraadi ja mul oli seljas 5/3 kalipso:) aga kokkuvõttes tuli ilus päev. 5h korraliku sõitu. tuli paar chophopi ja jibe oli põhimõtteliselt tehtud. Ei suuda veel jalgu korralikult ja õigeaegselt ümber vahetada. Kui hakkan vahetama, siis läheb nii kaua aega et power kaob purjest ära ja vajun vette. Usun, et paar sõidupäeva veel kellegi oskajaga kes kõrvalt näeb, et mis osa vajaks lihvimist siis oleks ka tehtud:)

One thought on “Saaremaa luks