Kesa sünnipäeva surf Katariina Beach:)

Peale tööd kiiruga Salmistule, kuid valus tyng, sest tuul puhus kagu suunda. Kiirelt sms tiimile, et koha muutus. Suundusime Katariina kai poole, kuna selle suunaga on seal täitsa ok.  Hmmmm kohale jõudes puhus 4-5 m/s, kuid prognoos oli õhtuks parem, seega ootasime nagu kord ja kohus ;) 20 min passimist ja saabus oodatud tuul. Kohal siis RRD team eesotsas sünnipäeva lapse Kesaga…ehhheeeeeee. Võtsin kaasa kaamera koos veekindla korpusega, et hea tuule korral seda katsetada võiks. Ilm oli täna ikka eriti külm ja vette läksin paksema kalipsoga. Tuult oli algul vähevõitu ja pidi mõnuga pumpama, kuid hiljem tõstis 2-3 pügala võrra ja Yllar otsustas kaamerat katsetada. Hmm valis vees sobiva koha ja sõu võis alata. Kõik sõitjad koondusid Yllari juurde nagu kärbsed s….. peale…iiciciciciciiiii  Kõik näitasid seda mida oskasid ja üritasid parimat nagu alati. Hmmm tahtsin minagi endast viimast välja pigistada ja suutsingi unhook kiteloop-ga kõige kõrgemas punktis poomi käest lahti lasta. Juhtus see, mis tegelikult juhtub selle hüppe puhul alatasa, kui seda teha tugeva tuulega. Lihtsalt ei jõua poomist kinni hoida, kui lohe loopi teeb. Tõmme on nii tugev, et rebib lihtsalt käest. Laks oli nii valus, et lõi hinge kinni ja ripid valusad. Õnneks vaid põrutus ja ehmatus:) Hiljem vahetasin Yllar-iga kohad ja jälgisin läbi kaamera silma merel tegevust:) Kruustük Marko üle väga hea meel, kuna mees näitas täna ilusat sõitu ja astus julge hundina surfarite seltskonda..ehheeee. 2,5 tundi kirjas ja kaameral disc täis. Ah jaaa suured tänud Meelis-le ja Oll-le,kes sponsoreerisid teami korpuse ostul………respect neile……..tegemist hea vidinaga.  Hmmm Asko lubas kiirelt filmi kokku keevitada…ehheee…ootame

5 thoughts on “Kesa sünnipäeva surf Katariina Beach:)