Vääna lohepalavik;)

Sellist pilti igapäev ei näe kui Väänas täna oli;) Lugesin kella 14.00 paiku kokku 41 lohet oli veepeal+25 lohet veel rannaribal. Hiljem tuli veel lohesid juurde ja lisaks kite vendadele ja õdedele purjelaudurid, keda täna oli selgelt vähemuses. Jõudsin kohale 12.00 paiku ja olin esimesena vees. Ilm super ilus päike paistis, õhu temp 14 kraadi. Puhus 9 m2, kuid midagi väga head polnud. Prognoos oli tõusvas joones ja nii juhtuski, et 9 m2 vahetasin 7 m2 vastu. vahepeal proovisin veel besti uut 2009 aasta waroo 11 m2. Hmm lohe on kiiruse poolest täitsa ok ja loope viskab ka kiiresti. Mis veidi häiris oli see, et poweri reeguleerimine on ebamugav. Kuna ei saa rihma kätte, millest peale ja maha tõmmata powerit saab. Minul veel pikad käed ja kuidagi ulatun, kuid lühema surfari puhul on see praktiliselt mõeldamatu. Unhookis tundus lohe liiga poweris, mis on muidugi bow lohe puhul tavaline. Kui ma võrdlen uut RRD Obsession lohet, siis unhookis on palju soft-im. Hmm kokkuvõttes on kõik harjumise asi ja igaüks valib endale lohe…ehheeeee. Kohal olid Väänas kõik, kes vähegi suurtest lainetest lugu peavad. Meie tiim oli suures osas esindatud ja merel oli väga palju RRD lohesid. Meie ilusad teami naissurfarid said ka kenasti lainetes hakkama..respect;) Palju oli ka besti mehi, kes tutvustasid uusi besti 2009 aasta lohesid. Merel olin 4 tundi ja ühesõnaga sõitsin ennast täiesti rihmaks. Lõpuks siis käe ja-kõhulihased krambis. Pole nüüd pikalt sõita saanud ja suht puuhobuse tunne oli merel. Lõpetasin seeria kõrgete ja kaugete kiteloopidega. Super lux päev oli

9 thoughts on “Vääna lohepalavik;)