Katariina solgiauk

Tänaseks lubas kagu tuult ja Arpo helistas, et puhub kenasti. Arpo avast parema parkimiskoha otse rannas. Jõudsin poole 5 paiku ja tuul suht pagiline, kuna puhus üle sadama. Veetase on tõusnud ja rannas laiutas avar fläti riba, mis oli tõeline solgiauk:) Sõna otses mõttes oli vesi must ja haises nagu kanalisatsioon, mis on ka arusaadav, sest laevad paiskavad kogu pasa merre. See aga jõuab kenasti kagu tuulega randa..jeeeee. Kuna tuul oli piiripealne, siis eriti hüpata ei kannatanud ja tõsine katsumus oli üldse kõrguse hoidmisega. Mõne puhanguga tulid ädised lennud. Kalda all oli väike madalik, mille ümber sai lahedalt meelt lahutatud. Läbi sõites oli  mõnus vaadata, kuidas kaarega paska lendas:) Hmmm paar korda libastusin sinna sita sisse….tõesti mõnus. 2 tundi sõitu kirjas ja meel rõõmus. Homme lubab paremat tuult. Ah jaaa ÜLLAR PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!!!! Kus olid mees, ootasin sind rannas?…ehheeeeee

2 thoughts on “Katariina solgiauk