Nädalavahetus Otepääl

img_0368.JPG

Laupäeva päeval otsustasime me neljakesi Bountz, Eva, Kristi ja Kesa Otepää poole kulgema hakata. Jõudsime kohale kaks tundi enne mäe sulgemist, rahvast enam väga palju mäel ei olnud ja järjekorrad tõstukite juures talutavad.  Saime jala soojaks sõidetud, Kristi ja Bountz tegid kiirlaskumises võistluse, mille 3 katse järel edukalt võitis Bountz. Laupäeval oli mägi 9-ni lahti ja lõpetasimegi siis koos Asko, Britti, Siimu & co-ga. Pühapäeval, kes varem, kes natuke hiljem, peale tugevat sportlaste hommikusööki, jälle mäele. Juba hommikul aknast vaadates oli ilm nagu postkaardil, päike ja lumi ja 5 kraadi külma, ühesõnaga kõik jutud. Rahvast oli  muidugi nagu muda, aga nõlvad täitsa head. Kindel plaan oli sel päeval suurest slaalomivõistlusest osa võtta – väike soojakssõit ja üles vaatama. Panime strateegia paika ja stardijärjekorda. Kesa tegi arvestatava aja, aga me ülejäänu kolme nina alt korjati värvilised tikud (loe rajamärgistuspostid) kokku just enne kui hoo sisse lükkasime. Teine võistlus oli “libisemisvõistlus” ehk kiirlaskumine, millest võttis osa Kristi ja sõitis mõlemad katsed täpselt 22.44, millega saavutas “osalenukoha”. Pimeduse saabudes lubas Britt väikse filmijupi teha, aga ilmselt mingi lühise tõttu kustus mäevalgustus ja lift jäi seisma mõneks ajaks, tekinud pimedus mäel võimendas niigi väga ilusat päikseloojangut. Kui valgustus ja liftid uuesti tööle saadi oli juba aeg hakata Tallinna poole tagasi kulgema.

Kokkuvõttes väga superluks nädalavahetus!

One thought on “Nädalavahetus Otepääl