Pullapää snowkite

Hommikul suht ähmane pilk, kuna eelmine päev tähistasime minu sünnipäeva. Suur, suur kummardus Kallitele sõpradele, kes mulle imetoreda üllatuspeo korraldasid..ehheeeee. Igaljuhul hommikul oli promill sees ja Marje korjas mind kodunt peale ja suundusime Haapsalu poole. Haapsalus ei puhunud s……, kuid eelmalt oli näha 2 lohet. Suund Pullapää poole ja kohale jõudes puhus 3-5 m, suund ENE. Ilm oli muidugi mega ilus, päike paistis 6-7 kraadi külma ja lund kohati kalda ääres oma 15 cm. Pean tunnistama, et see talv siis esimest korda lumelaud jalas. Libisemine ülihea, kuna tuult veits vähevõitu, siis hüpata eriti kannatanud. Vahepeal tõstis 1-2 m,s ja kohati tulid lennud juba kobedamad. Sõitu kokku 3 tundi ja pohmakas nagu noaga lõigatud. Kohal siis teamist ; Marje, Rain, Raavo perekond, Arpo perekond, Kruustük Marko. Peale sõitu kehakinnitus Haapsalu pizza restos ja kodupoole minek. Super ilus päev jälle toredate sõprade seltsis…ehheee

Comments are closed.