Freezin’ Zagar

Sai lõunanaabritel jällegi külas käidud, laupäeval korra ja eile esmaspäeval. Viimase aja külmalaine on lumelaua sõitmise karastavaks tegevuseks teinud. Laupäeval viskas -15 külmapügalat, kuid eile oli juba lausa palav, -12 külma:)
Laupäeval tuli kokku 5,5 sõidutundi. Mägi ja park ja kõik nii mõnus seal, et lihtsalt uskumatu. Viimased 1,5h loopisime airbagi kõik võimalike saltosi. Külmaga lippe harjumatult hea ning korra võttis jahedaks, kui nipanapa oleks madratsist mööda lennanud:D Airbagil ainult üks viga, hoovõtu ja hüppe vahel pole sirget osa, mis tõttu hüppest viskab jalad alt ära ja kraade raske keerutada (aga mitte võimatu).
Esmaspäeval oli korralik tünga päev. Lendasime suure hurraga sinna peale ja mis selgus: kogu keskuse peale oli avatud ainult 3 kõige igavamat sirget laskumist, teistel kahurdati lund. Keskusele avanes maagiline vaatepilt, kuidas hulgem kahureid pihustasid öisesse taevasse õrna lund, mis läbi karge talveõhu igavesti haljaste kuusepuude taustal mäele langes. Ideaalne päev varustuse sättimiseks. Mõlemale sidemele sai kraadre juurde keeratud ja laua tunnetus palju loogilisem. Et end tegevuses hoida, trügisime lumetraktoritest mööda ja tegime värskelt gruumitud rajal krossi. Süütu-gruum on jõhker! Päeva võitja oli Säga, kes piletitäidiga kommunikeerumisvea tõttu ostis 2 tunni pileti… ja ega kauem ei kannatanud ollagi. Aga nüüd teab, enne minekut tuleb kodulehte lugeda, sest lumetegemise jutt oli seal kõik ilusti kirjas.

Martti pani kokku väikse crew: www.lauda.me (leht käivitamise faasis). Üks kodukas juures, mida lumelaua sõbrad regulaarselt võivad külasta;)

Laupäevast:

Freezing Zagar Jib Jam from Reimo on Vimeo.

3 thoughts on “Freezin’ Zagar