Ebaõnn

 

Heee tundub, et meie tiimil on kehv nädal olnud. Pole hullu, mina olen veel terve! Käisin täna Manilaiu juures sõitmas. Kui eile pärnakad sõitsid lohedega Kihnu ja tagasi, siis täna toimus jää minek ja Kihnu-mandri vahel siras silmapiiril vaba vesi. Hommikul veel tulid pärnukad lohedega üle!! Päris kõhe oli autoga jääteel sõita, peale vee nägemist. Lumeolud merel olid kehvad. Tuisanud lumi oli lahtine ja kandus tuulega laidude külje alla. Tuul oli puhangulisem, kui eile, kuid päris hea. Peale tunnikest hullamist, lasin Anõlaiul Reimoga lohed kokku. Õnnetus juhtus ohtlikus kohas. 15m allatuult olid väga kõvad kivid. Õnneks minu lohel läks kolm liini katki ja lohedest läks jõud välja enne kividesse lendamist. Sel korral pääsesime vigastusteta. Peaks äkki veele tagasi minema, siis ei saaks nõnda palju vigastusi? Kiiret paranemist! Nüüd oleks hea tiimi sisene võistlus teha?? :) )

2 thoughts on “Ebaõnn