Nädalavahetus 6-varba-maal

Olin lumest puhkusel olnud juba terve kuu, kui lõpuks avanes võimalus Läti üüberparki avastama minna. Kõik eelnevad kommentaarid Reimpsi poolt vastasid tõele :) Tõsiselt parim park, mida siiani sõitnud olen. Seal peaks leidma tegevust igaüks, kes freestyle’i vähegi sõidab. Ülevalt oli 3 liini kikkereid igas suuruses… pluss väiksemad künkad boxide ligidal ning teisel nõlval asuv minipark. Boxid reilid samuti olemas, väga korralikud, ainult sulaga hakkasid kinni :P
Laup oli tiimist kohal Reimo, kel selleks ajaks 3 mäepäeva seljataga ning si**ks filmimaterjali lindil. Ja need pärnakad väga ei hellitanud ka… seega peaks väga hea staff välja tulema ;)
Ise lükkasin kaamera vurisema pühapäeval. Väsimus oli veidi sees ja kobaraid rohkem. Mõned natuke paremad shootid kleebin varsti kokku vast. Meiega oli veel 2 eesti tüdrukut, kes rebisid kolmkuusi täitsa vabalt… lasid c-reili jne. Krt hullud kõik! Ja ühe asja avastasin veel – 15min plaadile on ikka veidi kehvem kui 1h lindile. Ei pea start-stopp nuppu nii paaniliselt vajutama ja võib kindel olla, et kõik vajalik ka peale jääb.

5 thoughts on “Nädalavahetus 6-varba-maal