Katariina esimene session

Oeh, väga õnneks läks teil seal Rohuneemes :) Maatuul ikka veidi ohtlik teema. Mina lasin selle hooaja esimest triipu Katariinal. Kuna ilm veidi jahedam, siis tõmbasin kalipso selga kodus. Kimasin kohale… merel umbes 10 sõitjat. Pumpasin 9se Obsessioni täis ja sõit võis alata. Tuul oli hea ja kannatas väga ilusasti kaist paremal sõita. Kive vähem. Peale paari triipu tegin mõned soojendushüpped. Siis lasin backi ja proovisin grabidega backi. Nats puine ikka veel. Ja tuleb tõdeda, et krässidel andis käsi omajagu tunda :( Seega pean karmimad asjad veidi edasi lükkama. Paar spinni läks uuesti metsa, et õlga hoida kukkusin sihilikult selg ees… aiai valusad laksud :D Natuke õppisin uut ka. Nimelt kuidas korralikult alla tuult maanduda. Eks vajab harjutamist aga abiks keerukamate trikkide sooritamisel ikka.
Ajaa, seal on tekkinud üks korralik flätiala ;)
Kokku tunnike puhast sõitu kuni jalad külmetama hakkasid. Pakkisin lohe ja kalipso seljas sõitsin koju sooja tussi alla :D :D

8 thoughts on “Katariina esimene session