Kakumäe litter

Sattusin tööle tavapärasest varem. Nagu ikka on esmaspäev üpris unine. Kohvi litter sees, piilusin korra EMHI tuulekaarti. Nats nagu lubas.
Iga tunniga hakkas tuult juurde kruttima. Peale lõunat sahisesid kaardinad piisavalt, et mõista – täna on surfipäev :D
Algne plaan oli Laulasmaa flätikas. Olin juba Paldiski mnt ristis, kui Kõrks helistas ja palus Kakukalt läbi käia ning sealset olukorda hinnata. Kakule jõudes olin meeldivalt üllatunud. Tuul puhus väga õigesti ja liiv tuiskas. Seega oli üleval päris korralik litakas :) Missest, et veidike puhanguline.
Saime Kõrksiga kahekesi rallida ligi pool tundi, kui alles esimesed tulijad oma kama lahti pakkima hakkasid. Paari esimese hüppega sain jälle laksu õlale. Peab kindlasti soojendust tegema hakkama. Valu üle elatud, võtsin mõned kõrgemad hängtimed ja 360, 720-d. Risto tagus mingist hetkest saatanaluupe.
Noja krässid olid ka päris valusad. Paar korda madalas, teised õnneks sügavamal :) Järjekordne ülekeeratud 360 sai saatuslikuks ka minu lauale. Kuulun nüüdsest nende “õnnelike” hulka, kes oma sõiduriista pooleks hüpanud. Tundub, et A. Barabanov saab jälle tööd.
Kokkuvõttes äge üritus ja 1,5h puhast sõitu kirjas. Ajee karatee!

8 thoughts on “Kakumäe litter