Kakumäe tormi ootus

Hmmm küll see kontori inimese elu on raske suvel. Rügad tööd esmaspäevast reedeni kella 8-16.30.  Peale seda üritad tuult leida ja aegasid sättida, et koolitada lohesurfi huvili. Tekib küsimus, et millal siis enda jaoks aega jääb:) Peaaaab jääma!!!!! ;) Tegin laagris algust Jaani koolitamisega ja täna panime i-le täpi Kakumäel. Tuul puhus üle panga ja pagid 5-11 m/s umbes. Prognoos lubas muidugi kõva tormi. 7 ruutu Obsession sobis nagu tädile..ehheeee  Pole juba ammu nii väikese lohega sõitnud ja taasavastamis rõõm seda suurem. Siga mõnus lohe ikka ja  kiire kui Välek:) Mõned triibud ja lennud sain kirja.  Koolitus sujus kenasti ja lõpetasime vihmaga. Esmaspäeval sõidame Marguse, Raini ja Rannoga 2 nädalaks Tarifale surfama ja RRD team meetingule. Loodan väga, et saan surfata ja mitte vähe…ehhheeeee

Comments are closed.