Team RRD laagri meenutused Saaremaalt ;)

21-24 mai toimus Team RRD laager Saaremaal, Kõrusel. Laagrikohaks siis Väike Tom-i suvekodu, kui ma nüüd õigesti aru sain. Koht asub looduskaunis kohas. Esimesed laagerdajad olid kohal neljapäeval ja töölisklass saabus reede õhtul. Prognoos siis selline, et reedest kuni pühapäevani puhub valdavalt loodekaarte tuuled. Neljapäev oli tuuletu ja reedel saabus tuul koos kerge vihmaga. Tragimad käisid reede õhtul juba vett proovimas ja kala püüdmas:) Õhtul väike möll ja laupäeval suundusime tuulejahile. Hmmm ei õnnestunud eriti kohavalikutega ja lõpuks suundusime Sõrve, kus pidi puhanguti 15 m/s laksama. Jõudsime peale kella nelja kohale ja tuult nii 6-9 m/s. Kiirelt asjad kokku ja merele. Ütleme siis otse välja, et midagi head polnud, kuna tuul tundus kuidagi hõreda võitu ja pagitas. Fotosessiooni tegime ära ja laagripaika minek. Õhtul käisime Ermo köetud kuumas suitsusaunas ja pärast seda tants ja trall varajaste hommiku tundideni. Pühapäeva super ilus ilm ja suund Vilsandi rahvusparki surfama. Hmmm uskumatu vaatepilt avanes kohale jõudes. Helesinine vesi nagu filmis…..super. Tuul muidugi piiripealne 4-6 m/s. Tragimad said kuigipalju sõita, mina tegin väikest viisi koolitust. Suur, suur kummardus KÕIGILE laagris osalejatele ja ootan juba huviga järgmist väljasõitu:) Ootame laagripilte huviga…ehheeee

One thought on “Team RRD laagri meenutused Saaremaalt ;)