Pühapäev kuni täna Pärnus

Noo, mai kuu on tõesti hea olnud, kuigi täna alles kuues kuu päev. Mõnel päeval aga puhub piiri pealselt, napilt veab ära, unhooked’i jaoks liiga vähe ja poppi korralikku ei saa (pühapäev ja esmaspäev). Kuid seda rohkem on tahtmine hullu panna, kui korralik 8 m/s laks tuleb :D Ja nii eile (esmaspäeval) juhtuski! Varajasemad päevad kõvasti blindi maandumist tampinud ja nüüd tampisin kõvasti s-bende. Suureks rõõmuks õnnestus need mõlemad trikid kokku panna ning sain ühe s-bendi laadse asja blindi tehtud. Ujee! Kui keegi küsiks, et miks ma üldse lohega sõidan, et milles point, siis just selliste hetkede pärast!
Täna puhus hommikul ning kahjuks ise sõitma ei jõudnud. Aga kuuldused liiguvad, et Säga sai mõned backmobe’id kätte, kuid maandumised vajavad veel lihvimist. Oll oli ka b-mobe’i tegema hakanud. Kuid meri annab ja meri võtab- mõlemad mehed lõpetasid päeva puruks lohedega…
Aga küsimus suurele ringile: kuidas saaks obsessionit aeglasemaks veids teha? Probleem, kui reili to blindis käe vahetamisega jokutama jääd, tõmbab lohe kohe täiega downloop’i, sest poomi peal ainult esimene käsi. Lohe otstes enam liine kokkupoole liigutada ei saa (kõrvu pole õmmeldud), poomi poolt nööre ei tahaks nihutada. Depowerit peale tõmbamisega, saab lohe aeglaseks, kuid poppi jällegi ei tule. Kas peaks kõik handelpassid nö näpuvahest näpuvahesse tegema? :D Või on mõni kergem võimalus?
Pilt Pärnust, kui oodatakse tuult! Väga soe on juba :D
pc230152-copy

5 thoughts on “Pühapäev kuni täna Pärnus