Kakumäe treeningpäev 1,5 h

Arpo helistas  reedel ja teatas, et Kakumäel väike tuuleke puhub. Peale tööd kohale ja tõesti oligi selline 4-6 m/s. Kaua oodatud treeningpäev võis alata. Harjutasin ikke uusi asju ja krässisin mõnuga. Besti Martti juhendamisel kulges sõitmine. Hea, kui keegi kõrvalt juhendab ja annab häid näpunäiteid. Martti hüppas ees ja mina muidugi järgi..ehheee Proovisin esimest korda kiteloop hp,,hmmmm sain oma hirmust jagu lõpuks. Martti loopis KGB-d väga arvestatavalt kõrguselt—-respect mees. Kuidas kõlaks “ KADALIPP ESIMESE KORRALIKU KITELOOP HP-NI ON TÕESTI VÄGA PIKK”? …ehhheeeee teglt pole asi nii hull;) Tuleb lihtsalt harjutada, harjutada ja veelkord harjutada, küll tulema hakkab.  Laupäeval plaanisin koolitust teha, kuid tormas puhanguti ligi 19 metra sekundis. Pühapäeval koolitasin Laulasmaal ja ise kahjuks sõita ei saanud, kuna tuul kukkus ära nagu arvata oli:)

2 thoughts on “Kakumäe treeningpäev 1,5 h