Nädal Kitecamp 2009 alguseni

Tänavune kitecamp 2009 toimub 26-28 juuni 2009 Kabli rannas.  Kuna laagri alguseni on jäänud vaid nädal aega, siis siin väike ülevaade laagris toimuvatest tegevustest.

Laager on mõeldud kõigile,  keda huvitab lohesurf,  seega ei ole vahet kas oled täiesti algaja või profisurfar, tegevust jätkub kõigile.

Algkoolitus kite ABC

Laupäeva ja pühapäeva hommikul algab kitesurfi algajate ABC koolitus. Koolitusel selgitatakse tuuleolusid, rannavalikut,  sõidu- ja ohutusreegleid ning tutvustatakse lohesurfi varustust ( eri tüüpi lohed, lohelauad jne. ) Peale koolitust on võimalik rannas lennutada õppelohesid või tellida tasuline põhjalikum lohekoolitus profesionaalsetelt IKO koolitajatelt. Algkoolitust viivad läbi Risto ja Margus. Lohede lennutamist organiseerivad Risto ja Asko.

Edasijõudnute trikikoolitus

Trikikoolitusel alustame ülevaadet lihtsamatest trikkidest ja edasi liigume raskemate trikkideni. Kogenud trikimehed jagavad nõuandeid ja selgitusi ning vastavad küsimustle. Mõningaid trikke on võimalik patuudil ka ette näidata. Loeng toimub arutelu vormis ja loengut juhib Margus.

Aeroobika stiiliks striptiis :)

Mõeldud kõigile ilusatele ja aktiivsetele inimestele,  kes tahavad ka seksikalt liikuda. Trenni viib läbi aeroobikatreener Liina.

Lohesurfi liidu koolitus.

Sel aastal on juba mitu juhtumit, kus lohesurfarid on triivinud merele ja vaja on läinud päästemeeskonda inimese merelt päästmiseks. Seega see aasta pühendame koolituse järgmistele teemadele, mida teha kui olete sattunud olukorda kus oma jõuga enam hakkama ei saa ja mida teha kui olete märganud, et keegi on sattunud merehätta. Loengut juhatab Tarmo.

Võistlused

Laagris peaks alguse saama selle aasta freestyle ja  race võistluste sarjad. Laupäevaks on plaanitud freestyle võistlus, kus võisteldakse kahes võistlusklassis A- profid ja B- harrastajad ning pühapäeval toimub race võistlus maratoni või kursisõidu distsipliinis, sõltub tuulest ja ilmastiku tingimustest. Täpsem info Red Bulli telgis rannal. Võistluste peakorraldaja Margus Otsa 56 988 435

Laste mängutuba

Lapsevanemad saavad oma lapsed jätta hooldaja valve alla ja ise minna merele surfama või surfiloengut kuulama. Lapsed käivad matkamas, joonistavad ja ehitavad liivalosse.

Aftersurf, aftersurf, aftersurf

See on laagri tippsündmus ja seda kahel õhtul. Kohale on kutsutud surfiteemalised bändid, ning rummi jagab Capten Morgan.

Mida teha kui tuul ei puhu

Laagris on olemas korralik võrkpalli väljak, ilus ja suur rand päevitamiseks, bassein koos rannatoolidega ja Veinisõbra veinivalikuga. Lisaks lubas Red Bull kohale vedada vintsi ja kui tuult ei ole saab igal juhul vee peal oma triibud kirja. Õhtuti on ka saun.

Laagrit toetavad: CAPTEN MORGAN, SOL ÕLU, VEINISÕBER, RED BULL, FAN SURF & RRD

Lisainfo ja Registreerimine tel 51 79 511 või fan@fan.ee

* kitecamp 2009 avaldus
* kitecamp 2009 ajakava
* kitecamp 2009 sisekord

One thought on “Nädal Kitecamp 2009 alguseni