Topu 17.06.

Eile oli vist aasta parim surfipäev (ka eelmise aasta)!! Tuul puhus mingi 12m/s kindlasti, sest minu 5.o puri oli täiega üle, õnneks sain laenata sõbralt 4.4 purje. Ka see oli üle nii et käed said venitust!! Team Jahe pani ka üles slaalomi märgid ja nii sai 3-4h slaalomi harjuatada. Pärast esimest tundi rapsimist tulin välja lootes, et tuul ehk rahuneb vähe, aga ei midagi pigem tõusis:) aga kuna päike paistis ja vesi oli väga soe (võrreldes Tallinna 7-8 kraadiga), siis otsustasin tagasi vette minna ja võtta nii palju kui annab. Lõpuks venisid käed ka nii välja, et harjusin ära sellega. Ja nii tuligi kokku 6h sõitu ilusal päikselisel tuulisel päeval. Lõpuks kell 8 õhtul enam ei jaksanud kinni hoida poomist ja venitasime end välja. Oleks ainult rohkem jaksu ja päevad pikemad, siis jääkski sõitma. Kui maha tulime, siis tuul ikka paugutas edasi täiega ja meie paugutasime end koju. Täna kõige hullem polegi – arvasin, et ei tõuse voodist:)

Et siis jääme ootama järgmist sellelaadset päeva!!!

11 thoughts on “Topu 17.06.