PaPaSlall Topu 09.07.

väga raju ilm:)) alumine 12-13m/s puhangud 18m/s. Kl. 14.00 kvalifikatsioon. 39 osavõtjat, 3-s fleetis. Panin oma 3,7 Crossoveri peale ja esimesse starti. Kuna jõudsime kohale väga hilja, siis ei jõudnuki proovima enne setinguid ja otse starti:) see oli ikka täielik katsumus, selline tunne oli nagu esimest korda sõidaks. Tagumik punnis ja jalad krampis:)) esimeses märgis kukkusin sisse ja lõin varba miskit moodi täiega vastu uime. Esimese sõidu katkestasin ja läksin kaldale, mõtlesin, et minu jaoks liiga raju ja ju jääb sellega. Kuid kaldal sain pro-de käest vähe soovitusi ja mõtlesin, et mis seal ikka peab vähemalt korra veel proovima. Lükkasin siis tracki täitsa ette ja trapetsi aasad ka ette poole ning sõidu ajal pidin rohkem peale istuma lauale, et stabiilsust saada. Nii siis I start 3 fleet. Pärast setingute muutmist väga luks, julgust oli nats vähe, aga laud kontrollitav ja stabiilsus olemas – sain 2 fleeti, jeee! II start  julgust rohkem ja kindlust rohkem, aga langesin tagasi 3 sse fleeti. III start juba väga hea, pääsesin jälle 2 fleeti. Kuid IV sõit läks tuul auklikuks ja 2 märki ei saanud kohe kätte, seega jälle tagasi 3 fleeti:)). V start Kõik väga luks, kuna muutsin vähe setinguid ja sain päeva parima sõidu ja setingud paika, jälle 2 fleeti. Aga IV ja viimane start jõud otsas ja tulemust ei tulnud. Kokkuvõttes üld arvestuses 28koht (39-st) ja harrastajates 6 koht (12-st). Väga rahul ja tugeva tuule kogemus oli ülikõva!!!! Üritus hästi korraldatud ja tingimused super! Surf on lahe!:)

5 thoughts on “PaPaSlall Topu 09.07.