Laulasmaa merelahing 7 m2, 3 tundi

Oi plaaaaaaaa, kui mõnus oli täna, kuigi tuul väga aukilik. Julgen pakkuda, et pagid küündisid 6-20 m/s. Ilm muidugi üllatavalt ilus, päike paistis ja õhk oli soe. Vesi muidugi väga külm, kuna tugev tuul puhus kõik sooja vee lahest välja. Hmmm varbaga katsudes +10 andis välja :) Hüpped oli täpselt sellised, et kord tõstis sind kosmosesse ja siis jälle selline poole medrane jump. Sellegi poolest lajatasime besti Marttiga ilusaid loope. Martti vikas ikka jube kõrgelt kiteloope ja siis maandumisel ka teine otsa…jeeeeeeeee. Minu kiteloopi tehnika veits erinev, kuna hüppesse minnes keeran kohe kiteloopi peale. Lend tuleb oluliselt madalam, kuid allatuult lendan mõnusa speedyga. Tugevama tuulega ongi probleemiks maandumine, kuna lihtsalt hoog väga suur. Hängimist oli täna korralikult ja kõhulihased õhtuks valusad. Hmmm RRD team  oli täna suuresti esindatud Laulasmaal. Ilus lahing oli ja meie võitsime1!!!!!! :)   Superlux päev, kuna pole pikalt sõita saanud. Liigutused muidugi väga kohmakad ja aegalsed. Jutale tervitused  satan loopide puhul………you are the best ;)

4 thoughts on “Laulasmaa merelahing 7 m2, 3 tundi