Pikk nv Lätis ja esmasp surf

Olin Läti tripist juba loobunud, kui minu kuulutuse peale täiesti võhivõõralt inimeselt saadetud ekirja postkastist leidsin. Seltskond koos, asusime neljapäeval kl 16st Läti poole teele. Ventspilsi jõudsime natuke enne 12st öösel. Sai avatud esimesed õlled ning korgitud lahti rummipudel. Pidu jätkus kl 5ni hommikul. Reedene ilm oli üpris udune. Tuult vaevu 4ms. Pumpasin mõned triibud oma ainukese kaasavõetud lohega: 9 ruudune Obs. Tiksusime rannas terve päeva. Vahepeal peeti paar kursisõitu, kus meie poisid, Bestikad ka paremaid kohti noppisid :)
Õhtuks jõudis kohale lubatud litakas. Tuult täpselt üheksasele. Lükkasin juba kuivama pandud varustuse selga ja andsin minna. Meri oli harjumatult pudru… polegi sellist trianglit enne näinud. Mingid imelikud kolmnurgad, augud, ristlained… prse, no üldse ei osanud midagi teha :D Ainuke võimalus oli 10m enne rannajoont õhku saada. Seal lasin ka lihtsalt hängtimei ja mõned hoogis reilid. Nats peale 21te tulin maha ja kiirustasime poodi söögi/joogi järgi. Pidu oli jällegi pöörane. Järgmine hommik avastasin lisaks tuumapohmellile üllatuseks, et masina immo streigib. Kuna Lätti kauemaks, kui pühap jääda plaanis polnud, siis hakkasin kibekiiresti lahendust otsima. Otsisin terve laup-pühap hommiku, kuni leidsin kaugemaist nurgast ühe lüliti, mis kuidagi teistpidi oli krutitud. Süüdistame ikka pidu ja joodikuid :D Kahjuks jäi selle jama tõttu nägemata freestyle võistlus, jäi pidamata üks surfisession… õnneks pidu oli õhtu ikka hää, pidevast helistamisest arve omajagu priske ja koju jõudsin ka rikkamana, kui plaaninud olin.
Kokkuvõttes väga kift üritus, kuhu järgmine aasta samuti minna tahaks.

Eile lükkas Kakule miinimumi. Puhanguti vast 6ms ligidale. Pumpasin 12se Addictioni täis ja andsin kütet. Koolitajaid oli terve vasak pool täis. Samuti need üksikud sõitjaid, kes nadist tuulest maksimumi võtta üritasid. Paremal suplejate hordid… sinna igaks juhuks ei kippunud. Parimatel hetkedel proovisin popist backi. Tuli esimese korraga :) Unhookis ruumi vähesuse tõttu midagi ei teinud. Kokku 3h tiksumist ja tegelt täitsa positiivne elamus olemas. Täna grill/õll ja õhtune film.

3 thoughts on “Pikk nv Lätis ja esmasp surf