Vääna 21. juuli

Täitsa sürr, mida mehed täna kogesid. Tuul, siis paduvihm, rahe jne. Juts saatis 15 aeg sõnumi, et sätib Väänasse. Vaatasin mõõdikud üle… jah täitsa puhus ilus 8ms. Ei pidanud pingele vastu ja tallasin kl 16st pedaali. Autos uus 12 ruudune Addiction. Tegelt lootsingi, et selline suht-koht miinimum oleks… saaks ju uue motika proovile panna. Randa jõudes oli tuul üsna korralik. Lohe täis pumbates langes tunduvalt. Lohe üles saades kandis halvasti. Merel aga töötas igatahes paremini, kui teiste surfarite sõiduriistad. Meie omadest olid kohal Juts, Raavo ja Risto, kes koolitas. Bestikatest Martti. Ja nii me seal kaarutasime oma mitu tundi. Veidi paremate puhangutega läks Addiction väga hästi vastu tuult. No vahe hübriidide ja bow-ga oli oma silmaga näha :) Lohe ise rahulik ja stabiilne. Peaks tegelikult 12se Obsessioniga korra joonele panema aga too hetk tundus, et Obs-st tunduvalt aeglasem ei olnudki. Jõudu see-eest kamaluga rohkem. Kõvemate puhangutega lasin natuke hängtaimi. Ei rebinud kõrgust üldse nii vähe, kui algul arvanud olin. Küll kandis pikemalt ja veidi paremini. Selle 20min sees, kui tuult oli, lasin niisama paar grääbiga bäkki, hoogis reilit… ja seekord sain jalad ilusasti kuklasse :) Jõudsin veel korra unhookis reilit katsetada. No ilus ei olnud aga ära hüppasin ja siis sai tuul otsa. Ei viitsinud enam niisama triibutada. Kell oli saanud 20:20, pakkisin asjad ja koju.
Järgmisena tahaks Addictionit testida veidi suuremate tuultega. Tundub, et väga korralik low-end lohe. Imetrikke sellise biistiga nagunii ei rebi. Eks Raavo ja Juts oskavad ka muljetada… said mõned triibud nemadki Addictioniga kirja.

4 thoughts on “Vääna 21. juuli