Vääna+Nõva+Surfilaager!!!!

Kaua oodatud tuul siis lõpuks saabus ja puhus muidugi terve päev. Plaan oli täna veekoolitust teha Nõval ja enne seda lipsasin Väänast läbi. Hmmm 1 korda siis see aasta Väänas. Super ilus sõidukoht ikka ja Vääna laine…mmmmmm mega. 10,5 m2 2010 aasta Obsession üles ja merele. Arpo ja Juta juba ruigasid merel :) Rahvast oli parasjagu ja kõik said omi asju harjutada. Lainelt trikke visata on oi kui mõnus. Erinevad krääbid ja rollid tulevad imelihtsalt ja väääga kõrgelt. Lainelt hp katsetused toimisid ka kenasti ja õhus oli täpselt niipalju aega, et oleks võinud teise poisi ka peale visata. Hmmm  füüsis on kõvasti kehvemaks jäänud, kuna peale hp vahetust ei jõua vasaku käega poomist hoida ja pooled katsetused nurjuvad, kuna poom libiseb käest. 2 tundi kokku sõitu ja enne maha tulekut proovisin 4 korda lainelt 360 visata hp-ga (flat 3 vist nimi). Hmmm seda trikki peab veel harjutama üksjagu:) Asjad kokku ja Nõva poole teele, kuna õpilased juba kibelseid merele. Nõvale kohale jõudes avanes siis selline pilt, et 1 lohe üleaval besti Martin ja kõik. Kus surfarid on???? 9m2 obsession üles ja 2 õpilasega vette. 3 tundi õppimist ja esimesed triibud kirjas. IKO sõitjate kaardid välja kirjutatud. Kuna ma juba Nõvale tulin, siis väike mõte ikka aftersurf ka teha ja sammud laagri poole. Õhtul väike rumm ja chill…………….vot see on elu!!!!!! Terve laupäeva nautisin kuuma Roosta päikest ja sulistasin merevees:) Puhka Eestis 2009!!!!;)

Comments are closed.