Kihnu Rock City Obs 10.5 m2

Nädalavahetusel toimus Naishi laager Kihnus. Igati kõva üritus! Reede õhtul väike õlunaad, väike rumm-koola, vesipiibu ümber lugude jutustamine, kerged saunast otse merre jooksmiskarastused ja disko kadakate vahel. Hommikul saunast ärgates ja aknast välja vaadates puud kõikusid. Vapramatel oli kark all ja asjad ATV järelkärru pakitud, kuna puhus saare teises otsas. Viskasin ka oma asjad peale ja väntasime Kata ja Raimoga rattastega kohale. Puhus selline mõnus 6-7m/s, vesi mõnusalt flätt. Aga see oli lahja flätt, vasakus lahe servas oli laid, mis laine kinni tõmbas ja selle laiu taga oli hektarite viisi Raeküla kõrkaja-vahe fläti sarnast flätti! Sai mitme tunni jagu head kaarutamist ja merel oli kuulda mõnusat surfarite ruigamist.
Kihnu kindlasti üks lemmik saartest, sest see on saar, kus toimub tõeline hang-loose elu!

P.S. Interneedusest leidsin 2010 RRD varustuse pilte. Uus poom tundus võrratult lihtne ja lohedel mõnusad värvi kombod !

Klikka pildil!

8 thoughts on “Kihnu Rock City Obs 10.5 m2