Kakumäe, 27. august

Tegin eile spets mõned ületunnid tööl, et täna varakult merele minna. Kl 15st Kakumäe poole. Kohal olid veel Tim, Juts ja Kõrks. Tuul ikka suht pahanguline, suund oli vist SWS ja SW. Peale 18 vaibus sootuks. Mõne tunni jooksul sai hullumeelselt madalas vees unhookis hüppeid tehtud. Seal on ju niihea hüpata :D . Mõned rebis päris kõrgele ja puhangute aeg oli maandudes kiirus ikka väga suur. Üritasin siis nati tagapool harjutada, et mitte kaldasse või kellegile sisse sõita. Lükkasin mõned slide hp-d samuti. Aga pean tunnistama, et väga puiselt tulevad ning enamus on veel krässid. Samuti unhookis reilid. Ei ole veel kindlust, kas ei saa piisavalt airi või siis tuleb seda airi rohkem kui vaja :D . Ja veel… avastasin, et ei saa lohe paikka. Hüppe ajal tõenäoliselt pendeldab üles-alla ja tänu sellele seda hüpet 100% ei kontrolligi. Kuhjaga kriitikat enda kohta… kõik seda ülla eesmärgi nimel. Harjutada, harjutada ja veelkord harjutada, ütles Lenin, kui kolmandat korda hüppest peaga põhja sukeldus.

Kiiret paranemist Ribile!

2 thoughts on “Kakumäe, 27. august