Rohuneeme – Aegna 6. aug

Mõõdikud näitasid, tuul kiigutas puid. Mõtlesin, mis seal ikka… kui tüng, siis tüng, kui miinimum, siis Addiction pöördesse. 14st koju, kama peale ja kiirust ületades Rohuneeme poole. Kohale jõudes ootasid ees Besti Tarmo, Aivo ja veel üks tüüp. Bestikad olid oma sufipäeva juba lõpetanud ja nende soovituse kohaselt lasin kohe Aegna poole. Tuul nagu oli ja ei olnud ka. Kuna suhteliselt avatud merel hüpata väga ei julgenud, siis mõtlesin, et käin korra Aegnal ära ja tiirutan seal veitsa. Mõeldud tehtud… kohale jõudes läks asi täitsa hulluks. Lohe ülevalhoidmisega päris suured probleemid. Mõtlesin siis, et lasen kaldasse ning jooksen veidi ülesse. Kaldas nagu ei olnud tuult enam üldse. Lohe kõrkjatesse pauhti. Rannik vastikult kivine, müttasin oma 15 minutit. Lõpuks lohe üleval, otsustasin otsemaid merele tagasi sõuda. Kuna oma tripiga olin kaldunud üpris palju allatuult, siis komberdasin teisel pool kallast, kivide vahel taarudes, jalgsi üles. Päris vastik oli. Lõpuks Rohuneemel tagasi, lasin flätil mõned uh hüpped ja tegin ka esimesed uh backrollid. Tunne täpselt sama, mis popiga hoogis roll :) Kokku mürasin 2h ja minuteid peale.

3 thoughts on “Rohuneeme – Aegna 6. aug