Laulasmaa 1 h

Pole nüüd  mõnda aega vette saanud, kuna vigastus ikka kimbutab. Hmm vahelihas (roiete all) teeb valu ja unhook hüpped on hetkel täiesti välistatud. Teadjad vennad räägivad, et kuni 2 kuud võib paranemine aega võtta. Üritan olla rahulik ja määrin ennast igasuguste kreemidega, et kiirendada protsessi:) Puhus Laulasmaal sws suund ja 5-9 m/s pakun. Asko Addiction 12 m2 läks loosi, kuna enda 10,5 m2 maha müüdud. Addiction ikka julm veoloom. Mõnusalt rahulik ja ülestuult liigub uskumatu nurga alt. Tegin tunnikese rahulikku sõitu ja kõik. Õpilane Lauri oli täna esimest korda iseseisvalt harjutamas ja areng liigub positiivsuse suunas:) Enne ära minekut andis Martti uut 2010 aasta besti Nemesis NXG 10 m2 proovida. Lohe on kiire ja tõstab hüpetel mõnuga ning hoiab kenasti üleval. 5 min proovimisest rohkem aimu ei saanud. Vesi juba jahe ja mõtted ammu Filipiinidel:)

Comments are closed.