Püünsi 22.09.

Eile oli siis head tuult ka tööinimestele. KL.16.30 jõudsime Püünsisse, pilt ei olnud päris see mida otsima läksime. Rahvas tiksus seal 5-6 purjedega. Kuna ma enda kamad kõik maha müünud ja ootan uusi, siis pidin laenama sõbralt laua milleks oli Starboard Kombat 89L. Vaatasin lauda ja vaatasin merd – hmmm, vist upun enamusaega… aga mis seal ikka, kuna sõidunälg nii suur, siis rigasin oma ainukese purje 5.7 Crossoveri ja läksin peale. See 89L Starboard oli ikka väääga harjumatu. Setingud mis oma vana laua järg panin olid ikka täiesti p..s… koguaeg spinni ja keeras vägisi vastutuult jne. no kuna uim oli ka sellel mingi 24cm, siis krüssata üldse polnud võimalik. esimese triibu järgi vajusin lootsisadama alla ära täiesti. Mõtlesin, et selle tuule ja selle lauaga küll siit enam minema ei saa, kuid passisin seal väheke ja nihutasin tracki ette poole ja trapetsiaasasi taha poole ning selle aja peale tõusis ka tuul. Läksin uuele katsele, lootes, et vähemalt saab sealt lootsisadama juurest autole lähemale. Kuid nüüd oli nagu parem ja sain nii palju vastu tuult, et tagasiotsaga auto juurde, õnneks. vaikselt tuul muudkui tõusis ja otsustasin 5.0 Iconi panna, sest Aegna all kogus juba mõnusaid laineid ja tuul ka parem. Siis seadsin koku mingi tunni jagu setinguid kui lõpuks sain paika ja tuul tõusis kenasti 5.0 tasemele ning siis alles sain tunda väikse laua mõnusid. Kuradi kiiresti läks käima ja mis kiirust see ikka arendas võrreldes oma vana lauaga…:) Chophopid olid ikka kõige paremad selle laua juures. Hüppesse ja kuna laud nii kerge, sai ise lauda kontrollida ja mõned olid ikka üle prahi… Mõnusa tunde andis sisse ja ootan juba tänast päeva, sest plaan tereks päevaks Piritale möllama minna. Eile sai pimedas lõpetatud ja kirja kokku 2,5h sõitu.

3 thoughts on “Püünsi 22.09.