Laulasmaa 7m2, 3 tundi

Käisin korra Püünsis kaemas, et pole seal sõitmas käinud kunagi. hmmm  no lohega seal sõita küll ei saa. Ots ringi ja Laulasmaa poole. Väike -Tom ka helistas, et Laulasmaa sihiks võetud. Tuule suund siis S-SWS ja muidugi väga auklik. Pole ju selle suunaga siin Tallinna ümbruses kuskil mujal sõita. Õppida täna ei kannatanud, pigem lihvisin loope. Uue hüppena siis kõrge backroll kiteloop-ga. Krt rets hüpe ikka ja põlvest lööb nõrgaks küll. 1 lend õnnestus puhangu ajal eriti kõrgelt ja ilusa maandumisega. Peale 3 tunnist sõitu juhtus see, mida ei taha eriti meenutada. Ühe järjekordse kiteloop-ga vajus maandumisel vasakpool  ette ja täispauk. Pilt taskus, hing kinni ja räme valu vasakul roietes. Sellist laksu pole ma kunagi saanud :(   Asko rääkis, et olin nii 6-7 m kõrguselt täie pasaga alla tulnud. Õnneks oli vesi nii madal, et jalad põhja puutusid, kuna ujuda ma poleks suutnud peale laksu. Sellega lõppes minu päev. Tundub, et roided on vist terved, kuna valu taandub vaikselt. Hmm  kahtlane vist, et weekendil võistelda saan, kuid eks aeg näitab.

7 thoughts on “Laulasmaa 7m2, 3 tundi