Laulasmaa, 2. sept

Oi kurja kus paugutas. Puhangud 6-17ms! Just olime Timoga autos rääkinud, et no nii hull küll olla ei saa, kui esmaspäeval Kakumäel. Hurraa, oli hullem! Õnneks low end veits suurem ja lohe päris alla ei kukkunud. Tiimist olid kohal Risto ja Tom, kellel esimesed triibud tehtud. Täna oli kindel mõte loope kruttida… aga sellise ilmaga kohe nagu ei julgenudki. Hüppasin mõned suuremad hängtimeid ja konksus muud nipetnäpet. Mingi hetk läks asi väga auklikuks. Õhulennul kadus tuul – kolinaga alla. Või siis enne hüpet kantides, jõud kadus nagu noaga lõigatult.
Väiksema tuulega kütsin siiski mõned krässidega loopid, üks neist oleks peaaegu isarõõmudest vabastanud. Vahele päris palju jama – hängtime, mis tuule tõttu ülimadal tuli ja loop muidugi peale… pole mõnus.
Natuke sekka unhookis harjutusi. Ega eriti midagi head ei tulnud.
Õnneks suutsin ühe korraliku fronti popist vormistada. Korra proovisin seda uh-s… seekord said pihta ribid, mis vaatamata tugevale põrutusele terveks jäid.
Krt, enda loopides olen küll pettunud. Peab rohkem harjutama… kindlasti oli oma osa sellel auklikul tuulel.
Kõrksi mõistusega peaks ka midagi ette võtma :D loobist kräss ja pilt taskuu!
Kokkuvõtteks, solgutas see surfipäev ikka korralikult läbi.

Timo võttis nats filmi ka :) Muidugi kõik tahavad ju sõita ja ega Tim erand pole. Kui ise kaamera kätte võtsin, siis tuul kukkus ja mehed tulid maha. Nii tavaline!

Laulasmaa, 2. sept 09 from Asko Elken on Vimeo.

6 thoughts on “Laulasmaa, 2. sept