Pärnu, 4. september

Reimo, Säga ja sõbrad from Asko Elken on Vimeo.

Esialgne plaan oli reedeks end Pärnu sõidutada, et maha pidada RRD freestyle ettapp. Kahjuks jäi võistlus ära ning tegin ka kiiresti plaanid ringi. Tööl tiksudes vaatasin mõõdikuid ja prognoosi. Krt puhus ju ilus pärnakas. Õhtune prognoos väga soosiv ei olnud… siiski, võtsin riski ja keerasin süüdet kl 13.

Otsa juurest läbi ja 9 rutsine 2010 Obsession autosse. Surfiparadiisi jõudsin nõks peale 15. Tuul oli suts langenud ja teades, et peaks kohe veel langema, lükkasin 12 Addictioni täis. See lohe ikka nii võimas… 9 ruudusega pidanuks nats pumpama, kuid Addictioniga tõmbasin jõudu ainult vähemaks. Unhookis rebib liiga pööraselt… materdasin paremal reilisid ja br-e ning vasakul frontrolli. Tundub, et see päev ei olnud jällegi päris mulle. Peale lõputuid krässe suutsin trapetsil hp leashei pooleks saada. Keegi hea inimene püüdis kite’i rannas kinni. Aitäh :)

Võtsin Eva trapetsi ja oligi tegelikult aeg 9 ruudune Obsession rannast tuua, sest tuul muudkui tõusis ja tõusis. Lükkasin laual aasad veidi koomale. Oli abi küll, vähemalt nüüd jäi frontrolli hüpates laud jalga. Lõpuks läksin liiga julgeks ja lõpetasin oma 2,5h Pärnu sessiooni muljutud ribidega.

Tuule langevast tempost polnud haisugi. Mehed kütsid täiega edasi. Vahetasin riided ja võtsin välja cami. Hämariku saabudest pajatasin veel mõned sõnad Reimsiga ja seejärel rumm-koola tuurile.

Laupäev möödus pohmeluses ja õhtu Kihnus. Jälle üks krdima raju nädalavahetus ;)

10 thoughts on “Pärnu, 4. september