Pärnu 07.10. Wavecult 70, Crossover 3.7

Teisipäeval vaatsime prognoosi, et kolmap lubab kenat litrit Pärnus (16m/s) ja sooja üle 10kraadi, eile hommikul kl. 09.00 lahkusime Tallinnast Vaido ja Tomiga Pärnu poole. Pärnusse jõudes tuulemõõtja näitas 12-14m/s. Vaatasin, et Pärnu Jürka rigas omale 4.0 peale, siis mul ei jäänud muud üle kui 3.7. Eile sai siis esimest korda veivi lauda ka proovitud – WaveCult 70 (tänud Margus). See number seal taga 70 tundus ikka tõeline väljakutse:)) Esialgu oligi päris harjumatu küll uppus tagumine osa ära nii et uim läks põhja, siis vajus nina vee alla jne. Aga kuna tuul oli kõva, siis väga kaua ei pidanud junnima, kui sain sõidu peale. Ja siis sain teada mis tähenda väike veivi laud:)) hull minek, chopist kergelt hüppesse, manöövrid uskumatult kerged ja kiired:)) esialgu ahmisin õhku ja hoidsin kramplikult kinni poomist, mis väsitas üsna kiiresti, sest tuul oli ka ikka päris raju ning puhangud tekkisid päris karmid. Seega tegingi väikse pausi ja puhkasin. pärast tagasi minnes tuli vihma ja rahet ning tuul oli tõusnud, kuid seekord olin kindlam ja juba julgem. Paar hüpet tulid ikka väääga lahedad ja adrekas oli mõnusalt laes – külmast ei olnud haisugi. Rannahoone ees tekkisid, aga mingid tuuleaugud ja ei saanud kuidagi hoo peale seal, muidugi 23cm uimega krüssata ka polnud just kerge, seega väsitasin ennast parema halsiga kenasti ära. Mingi aja pärst hakkas tuul ka nagu vibuma ja ei viitsinud enam suuremat purje peale panna ning lõpetasime kolmest ära. Kokku sai siis 3h lusti. Kahju, et see hooaeg läbi saab:( hakkasin just nautima Pärnu ja Pirita randa ning tahaks seda veeeeeel see aasta, kuid külmaks läheb ja siis pole ka väga mõnus enam:(( kuuldes siin Ristot tuleb kka kadedususs peale täiega – tervitused teile sinna!
Järgmine nädal peaks ka mu uus laud tulema ja peaks ka veel üks viimane PaPaSlall toimuma. Seega korra saab vähemalt veel vette.

One thought on “Pärnu 07.10. Wavecult 70, Crossover 3.7