02.11. Surfimeka Sõrve FW100, Icon 5.0

Eelmine nädal juhtusin Sõrve prognoosi nägema, mis oli täitsa punane. Seega mõtlesime Vaidoga, et teeme selle aasta viimased surfipäevad teha esmaspäeval ja teisipäeval saares. Täna siis kl 12 jõudsime kohale. Päike paistis, puhus kagu tuul otse üle sääre tipu, väljas sooja 4 kraadi – ei näinud ühtegi bikiinides chicki surfilauaga rannas jalutamas. Vesi oli seal sopis nii sile, et arvasime tüngapäev. Kuid rigasin 5.o Iconi üles ja läksin proovima. Selline nibin-nabin, midagi head ei olnud (seal puhub 300 päeva aastas alla 15knotsi). tulime, siis kaldale tegime ühed jäägerteed (tee 20eeki, 4cl jäägut 35eeku:)) ja tagasi vette. Vesi oli muidu päris külm (aastas 3kuud 19kraadi)- :) aga tagasi minnes oli tuul päris kena ja vesi ikka peaaegu täiesti sile, kaldal ka ühtegi siili ei olnud. ega miskit erilist ei teinudki seal, niisama triibutasime Vaidioga ja lihvisime jibe. kokku vist saigi 2 tundi merel oldud, kuni mul sõrmed ära külmusid ja tulin maha. Homme jälle…

4 thoughts on “02.11. Surfimeka Sõrve FW100, Icon 5.0