Passion 3 ja Addiction 2

Eile saime Priiduga proovida Addictsion kahte ja Passion kolme. Kuna tuul oli suht kesine algul ainult 10 knoti ja hiljem veidi rohkem, siis sõitsime 16 m2 Addictsioni ja 15 m2 Passioniga. Nagu ma juba reedel mainisin näevad uued lohed välja ülimalt lahedad. Ma arvan, et RRD lohed tunneb mitme kilomeetri pealt juba ära. Kõik lohed on ülimalt vägevate disainidega. RRD logod on kaugele näha ja igasugune sodi on lohe pealt läinud. Algul sõitsin siis 16 m2 Addictioniga ja 10 knots lauaga. Addictsion on väga võimas, kuid siiski oma suuruse kohta suht kiire lohe ja loomulikult tohutu poweriga. Samuti töötas see 10 knots laud suurepäraselt ning ainult 4-5 m/s tuulega sain hoida kõrgust ja rahulikult surfata. Priit sõitis ka samade tingimustega ja talle väga meeldis. Siis tõime välja Passion 15m2 lohe ja kuna tuul oli tõusnud siis testisin Placebo laudu.  Samuti oli lahe sõita ja isegi mingid trikke sai tehtud. Kuna eelmine neljapäev panin krossis õla maha, siis unhook hüpetel teeb hetkel õlg julmalt haiget. Passion meenutab oma iseloomult veidikene 2010 aasta obsessionit, ta on veidi kiirem ja veelgi rohkem stabiilsem. Täiesti kannatab trikke teha ja samas ka hea kruisimise lohe. Kokku sõitsime 4-5 tundi ja õhtul oli veel korralik rokka ka. Täna oli puhkepäev kuna bonyente keerab levanteks. Täna oli au näha uusi Poison Contest laudu, igal juhul lauad on ikka väga ilusad. Kahjuks ei saa ma teile mingit pilti veel näidata, kuna hetkel on keelatud piltide netti üles riputamine. Homme saadan vast mingi maili laiali sinna lisan siis esimesed pildid lohedest ja laudadest. Kuigi täna oli tuulevaikne päev, siis ikkagi 6 knoti ehk 3 m/s tuult oli ja Roberto ning Abelago käisid sõitmas 16 m2 Addictionite ja Kiterace laudadega. Ma ütlen et race on tuleviku teema tüübid sõitsid veepeal nagu jumalad alla ja vastu tuult ja väga kiire hooga. Suured kited tulevad tagasi ja täidavad koha 3-6 m/s tuule vahel ära, seega peaksime saama sõita ja koolitada iga päev, kas pole lahe :)

8 thoughts on “Passion 3 ja Addiction 2