Kite Jam 2010

Laupäeval toimus Haapsalus Vasikaholmi rannas Kite Jam võistlus, mille korraldajad olid swb.ee klubi. Võistluste disipliiniks low kite trikid ning kohale oli veetud ka kicker ja slider. Ma pole kordagi proovinud neid vigureid. Treeningul siis 3korda hypekat kasetasin ja tulemus selili vees nagu naksti. Tuul oli muidugi väga p…ses ja kasutasin 11, 9 ja 7 m2 lohet. Võistlejad olid jaotatud gruppideks ja igas sessioonis oli 4-5 võistlejat ja  pikkus 15 min.  Enne võistlust sain vaheldumisi sõita 9 m2 ja 11 rutsise kitega, kuna pagistas väga korralikult. Enne starti tõstis veel tuult ja kiirelt 7 m2 täis. Hmmm pole ju seitsmesega väga ammu freestyle proovinud, et ilgelt närviline lohe minu jaoks. Enne starti keerasin saapad ka laua pealt maha, kuna tavaliste klambritega ikka kodusem trikitada. Uimesid ei jõudnud alla keerata, et väike võimalus oli katsetada  hypekat ja teist vigurit. Minu sessioon siis numbriliselt 4 ja algus oli palju tõotav, kuna  viskasin kohe kõrge hp ja puhta maandumisega. Veel üks ädine f-16 ja frontroll, et aeg oli kiteloop hp juures. Seitsmene viskab nii kiirelt loopi ära, et käevahetuse ajal juba teine ring peale tehtud. Ühesõnaga kräss ja uskumatul kombel keeras parem juhtliin end 5 korda ümber veoliinide. Hmmm mingi 7 min läks aega, et liinid uuesti korda seada. Tuul ka kurivaim vaibus, et läks nahka see sessioon. Imekombel pääsesin edasi Sägaga poolfinaali koos lätlaste ja ühe venelasega. Poolfinaaliks vahetasin lohe 9 m2 vastu. Tuul muidugi päris raju ja üheksane tiris väga korralikult.  Ega midagi erilist välja küll ei tulnud peale krässide. Lõpuks siis viskasin over poweris kiteloop hp, mis läks eriti kõrgeks. Kätevahetus tehtud, kuid maandumine oli räige speedy pealt, et käisin selili vette. Lohe muidugi hooga vette ja pooleks. Sinna see võistlus siis läks. Finaalis olid 3 lätlast ja venelane. Hmm ei teagi , kes ära võitis. Üritus muidugi superlux ja ilm oli ka suht ok, et vahepeal sadas natuke. Tuul muidugi täielik porrr, aga samas tingimused olid kõigile ühesugused, et võitsid jällegi tugevamad. Õhtul läksime Kesaga Hr Bountzi sünnale et rockisime ikka hommikuni nagu tavaliselt ;)

5 thoughts on “Kite Jam 2010