Püünsi low wind – Blacktip 6.0

Sõiduisu oli nii suur, et läksin siiski hommikul 10-ks Püünsi, vaatamata olematule prognoosile mis ära kukkus. Kohale jõudes puhuski mingi 5-7m/s ehk ainuke valik oligi minu suurim puri Blacktip 6.0 ja laud ikka see ainus mis mul on FW 100L. Mõtlesin, et proovin vabastiili basic liigutusi. Clew first, switch stance olid paar märksõna. Siis proovisin Heli tacki. Ehk enamus ajast mulistasin vees, ainult switch tuli selle vaikse tuulega välja, aga mitte väga pikalt. Sellest proovisin välja aretada jibe, nii et clew firsti jääks pärast laua pööramist – eee, läks keeruliseks:)) ühesõnaga muretsesin siin talvel raamatu nimega Tricktionary II ja sellest ka minu viimase aja huvid väheke vabastiili vastu. See low wind harjutused on päris lahedad kui oleks ainult vesi soojem või suurem laud esialgu:)
Kokku saigi mingi 1,5h. Kui mina lõpetasin ilmus ka parkla rahvast täis, kuid tuul kadus siis täitsa ära… hiljem vist midagi lubas, aga mina olin sel ajal juba Märjamaal.

Comments are closed.