Püünsis Kesaga

Püünsi mõõdik näitas 7.6 m/s ja puhanguti isegi 10.2 m , et tähtis oli möödas ja igav oli olla. KImasime kohale ja tõesti jänes oli merel ja nagu puhus. Kõhklesin veel, et kas 9 või 11 m2. Õnneks suurema kasuks langetasin otsuse ja jumal tänatud. Tuul oli olemas, aga nii hõre, et vaevu liikus suurloom. Eile keerasin Poison lauale saapad peale ja uimed alt läinud, et täna oli õige aeg proovida. Krt jeeli jeeli läksid saapad jalga, kuna mul ju soorok pasledni number. Hmm olime Kesaga päris esimest korda Püünsis surfamas. Edela tuulega päris vonks koht ja veetase oli ka suht ok, et pole yhti see koht nii kivine. Õhk muidugi külm ja vesi ka vga jahe. Varbad ja sõrmed külmusid kringliks peale tunni ajast sõitu. Ah jaa  saabastega päris lahe sõita ja uimede puudumine ka ei takistanud krüssamist ja hyppamist. Harjutasin ikka blind judge , mis ei taha selgeks saada. Kesa märkis ära, et lohe ikka liigub hyppe ajal liiga kõrgele ja takistab poomi kätte saamist. Kesa ise harjutas reily to blindi ja never mindi :)   Homme siis suundume Haapsalu võistlustele, et loodame parimat tuule suhtes

Comments are closed.