Topu FW100L Icon 4.2

Eile prognoos loodekas ja otsus oli ühtne – Topu! kell 17.00 kohal – päike paistis, tuul huilgas. panin esialgu 5.0 üles, aga pärast esimest triipu sain aru, et tuu matš. Siis panin 4.2 peale ja läks sõiduks. Kuradi hea on seal Topus ikka kevadeti. Vesi väääga soe. Läksime taha soppi kus praktiliselt flät ja lasime seal 2x 1,5h. Proovisin seal duck jibe´i ja carving 360. Duck jibe oli väga lähedal, flipi sain tehtud, aga kätte ei saanud teistpoolt enam poomi korrlikult. Purjel oli kohe selline power sees, et rebis käest ära purje. Täpselt ei mida valesti tegin, aga ehk järgmine kord oskan öelda. Carving 360 – kolmveerand ringi sain tehtud ja kui pidin hakkama tõusma, et tuult püüda siis sain aru et veerand ringi ikka puudu:) ühesõnaga vaja veel harjutada. Tavaline jibe tuli nagu söömine välja päeva lõpus.
Kokku saigi 3h hullatud mõnusas soojas vees.

Comments are closed.