Koipsi saarel

Prognoosi järgi lubas edela ja lääne tuult kuni 8 m/s. Saarele läksime koos Linda, Marguse ja Vilz`ga. Chicago tuli järgmise praamiga järgi meile. Kuna paadimees jõudis alles kella kolmest kohale, siis varem ei õnnestunud saarele saada. Sõitsime luitest paremal, kus oli puhas offshore tuul ja muidugi peegel sile vesi. Peded teeksid kükke ilma püksata, kui seda flätti  näeksid :) Algul puhus 7-8 m/s ja nii tund aega järjest. Hiljem tuul vajus ja pumpasime 13 m2 passioni täis, et galantselt sett lõpetada. Linda filmis kogu tegevust merel ja mõned klõpsud ka lisaks. Korralik treeningpäev koos toredate kaaslastega ilusal saarel. Õhtul vaatasin silm punnis video materjali ja analüüsisin tehtud vigu. Kiteboarding Progression on igati lahe abimees freestyle huntidele ;) Lisan mõned klõpsud tripist

IMG_0711IMG_0706IMG_0723IMG_0731

6 thoughts on “Koipsi saarel