Nõva+Paralepa

Tunne Eestimaad tripp siis täna. No näitas ilusti prognoosi Nõvale ja muidugi tormasime kohale. Ai plaaa, kui ilus see looduskaitseala ikka on. Päike paistis, merel väike jänku peal, kuid tuult 4 m (tyng). Ootasime natuke ja kõne teatud inimestele ja inf selline, et Paralepas 5 lohet üleval. Ostsime kohaliku kaupmehe käest suitsulesta 10 kr/tk…….värske…..mmm ülihea. Vend on sättinud oma putka kohe parkimisplatsi äärde ja osta saab kõike, isegi kaardimakse olemas….cool:) Kala söödud ja 150´ga Haapsalu poole. Kohal olime kell viis täpselt. Puhus nii umbes 6-7 m/s. Aga saime jälle tynni, kuna tuul otsustas tööpäeva lõpetada meie saabumise hetkeks.  Muidu olevat puhunud juba terve päev 7-8 m,  good to know:)  No pumpasime ikka natuke, et oma 10 hypet sain kirja;) Priidu optimist roolis 9 m2 C lohega….haaaahaaaaa. Koht muidu yliluks. Kilomeetrite viisi madalat vett ja muidugi sileeeee. Ma olin  päris esimest korda Paralepas sõitmas ja armusin esimesest silmapilgust. Eestis on väääga mõnus surfata. Tund kirjas jälle väimlemist. R to b siis lukus 8/8 mõlemal halsil…ehheeeee. Ott`le patsu jälle heade naljade eest :) IMG_0759

IMG_0760

Comments are closed.