Suureranna

nime ei tasu üks-ühele võtta aga kõige väiksem rand ka polnud. Kolm lohet igatahes kokku ei käinud.
Oli selline ühepäevane Hiiumaa ots, kagu tuulega ikka peab mõtlema kuhu minna.
Päike oli olemas ja 7ne tiris kõvasti, laine väike ja loodusliku kivimuuli taga päris sile, autoga saab veepiirile….muidu väga super koht ainult mõned värdjad istuvad põhjas madalas vees ja ootavad, ootavad kannatlikult. Aga kui plats oli selgeks tehtud siis sai sügist nautida küll. Ja vesi on juba karastava iseloomuga, vahepeal tegime priimusega kohvilaksu ja kõvema söögi. Kurat ikka oli jahe ja siis jooksin männimetsas, aga osoon pani pildi virvendama niiet ikka vette tagasi.
Selle hea päevaga panen kolmandale hooajale punkti kui just 15 kraadi tagasi ei tule (siis oli see koma)

2 thoughts on “Suureranna