Team RRD 2011 Riided

Esmaspäev pean esitama tellimuse RRD riietele. Tegin valiku, millised võiks olla Team RRD riided 2011 aastal. Team RRD riideid saavad tellida kõik, kes on Team RRD liikmed, fännid või sõbrad. Kõigile riietele tuleb Team RRD Estonia logod. Riide värvid on vabalt valitavad. Palun saadke mulle e-mailile info@fan.ee milliseid riideid soovite, kui palju, mis suurused ja mis värvi. Piltidel on iga riide juures värvi number, palun pange see ka e-maili kirja.  Küsimuste korral info tel 56 988 435. Kes tunneb rohkem huvi RRD riiete vastu siis kogu riiete kataloog ja hinnakiri on alla laetav teamrrd.ee ftp serverist, RRD_Kataloogid alt. Kogu õpetus ja info kuidas sisse logida on intraneti all. Laadin sinna ka RRD 2011 surfivarustuse kataloogi

Picture 14Lühikesed püksid, suuruses 44-58. RRD-st soovitati et võtke kindlasti üks number suurem. näiteks kui olete 50 nagu mina, siis tellige suurus 52. Siin peaks olema ka suurused naistele Hind 600 eek

Picture 15Picture 16T-särgid suuruses S,M,L,XL,XXL. Minule sobib T-särk suurusega L, naistele eraldi T-särki ei ole seega naistele sobib S suurus . Hind 300 eek/tk

Picture 17Picture 18

Pusad nii naistele, kui ka meestele suurused S-XL Hind 800 eek

Picture 19Lycra suurused S-XXL lühike varukas Hind 565 eek/tk

Picture 20Lycra pikk varukas suurused S-XXL. Hind 635 eek/tk

Picture 21Picture 22Teami müts, üks suurus. Hind 270 eek

Picture 23Picture 24Kleit suurused S-XXL Hind 400 eek/tk

One thought on “Team RRD 2011 Riided