Tarifa vol.1

Varsti saab siin tarifal 8 päeva täis. Elame avaras merevaatega kolmetoalises korteris. Midagi eriti siin tarifal muutunud ei ole peale selle, et mõned surfi ja toidu kauplused on juurde ehitatud. Surfata olen saanud viis päeva. Üleeile tegin korraliku 11 km pikkuse allatulle sõidupäeva. Täna aga oli kõige luksim surfipäev. Puhus ühtlane 8-9 m/s tuul ja ma sõitsin 10,5 m2 obsessioniga. Peab tõdema, see aasta suvi ja sügis on nii vähe surfatud, et paljud asjad on meelest läinud ja tunnetus on ka üpris kehv. Kokku sai täna surfatud 4 tundi, peamiselt hp-d ja kiteloop hüpped. Muidugi on siia kogunenud ka paljud pro-sõitjad, sellised 15-16 aastat mehehakatised, kes panevad trikke igast asendist. Plaan on meil siit edasi paari päeva pärast liikuda Mar Menori. Tegemist on hispaania sisemerega, mis asub kesk Hispaania rannikul. Lõpuks tahame jõuda Ovega lõuna Prantsusmaale Leucate järvele surfama. Hoian teid oma reisiga kursis

2 thoughts on “Tarifa vol.1