Sõrve 30.10.

Sai korra saarde ja vähe aega ka merele minekuks. Ajasin laup hommikul kella 9-ks Sõrve, sest lubas mingi 8-10m lõunast. kohalejõudes oli vaevalt 6-7m. kuid kui juba kohale sai tuldud, siis otsustasin ikka proovida. Panin oma suurima 6.6 V-Max kokku ja laud ikka sama FW100. esimesed pool tundi tiksusin, ei saand kuidagi käima. Siis nagu hakaksid mingid puhangud tulema kohati ja sain ka käima. See V-Max (2011) on ikka minuarust väga broo puri. käima on vähe raske saada, aga kui juba läheb, siis on ikka väga hea minek ka sellise nõrga tuulega – hoiab hästi powerit sees ning kerge käsitleda.
et siis sõiduaega sai vist pool tundi, vesi oli soe:) ja päike paistis. Kesa ja väike Kesa läksid just tuult otsima, kui tagasi linna jõudsin ja nad vist said ainult romantikat teha kaldal:)

Comments are closed.