Vääna 5m2

Kopli lits tegi täna jälle väga head tööd :) Teglt olin poistega hoopis Väänas ja 5m2 lind abistas mind merel ;) Enne viite jõudsin kohale ja korralik  litter saabus see hetk. Liiva lendas 2 m kõrguselt. Taamal oli üks lohevend pikali maas ja vehkis kätega. Hmmm arvata oli, et vennal käis korralikult üle ja tahtis vist lohet alla vötta ;) Üks lohe oli veel eemal merel Toomas vist. Hmmm isegi purjelaudureid polnud näha, kuna tundus ka nendele tuul liialt vali olevat. Mis seal ikka 5 m2 Passion kotist välja ja punuma. Asko ja Juts tulid 7 m2 sõitma. Pilvealused tuulepuhangud olid ikka päris rajud ja ütlen ausalt, et minu 5m2 käis üle kohati. Muidugi 25 m/s laksu pealt kosmosesse süstida on ÜLIM tunne. Seda feelingut ei vahetaks isegi …… vastu :) Täna sain elu kõrgeima ja  pikima lennu. Hmmm nii kaua pole ma veel õhus püsinud kui täna. Kesa tuli ka kaema, kuid vette ei roninud…pussy :) Vägev adreka laks oli ikka ja SUPER sügisene surfipäev. 1.20 merel oldud aeg.

4 thoughts on “Vääna 5m2